Aroma Ontwikkeling

EEN AROMA IS HET HART VAN JE PRODUCT.

WIJ HELPEN JE GRAAG MET HET VINDEN VAN DÉ UNIEKE SMAAK.

Of je nu op zoek bent naar een natuurlijk aroma, een natuurlijk extract of een natuur identiek aroma, bij ons ben je aan het goede adres. Naast de ontwikkeling van dit aroma houden we ook rekening met het eindproduct. Per voedingsmiddel zal de perceptie van een aroma anders kunnen zijn. Elk ingredient in een product levert een bijdrage aan de smaak. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat wij met de juiste ingrediënten werken en daar het geschikte aroma op creëren. Dit doen we uiteraard samen met onze klanten, met jou!

 

Nog geen idee hoe jullie product er precies uit moet komen te zien? Wij denken graag mee, lees hier meer over bij product ontwikkeling.

Op deze site vind je een standaard reeks aan aroma’s die ook in kleine hoeveelheden te koop aangeboden worden. Ook kun je hier receptuur vinden voor het gebruik van deze aroma’s. Dit is uiteraard maar een klein aanbod van wat we hebben en kunnen. De smaak mogelijkheden zijn namelijk oneindig.

 

Een aroma is een ingrediënt dat een voedingsmiddel een geur en smaak kan geven. Een aroma is dus een zeer belangrijk deel in een consumenten product. Daarnaast zijn er ook aroma’s die maskerend werken. Dit wordt bijvoorbeeld gedaan in de farmaceutische industrie en bij functionele voeding.

Er zijn verschillende categorieën aroma’s, namelijk:

Natuurlijke Aroma's

Natuurlijke extracten en preparaten

Aroma’s

Specialiteiten

Onze specialiteiten zijn aroma’s voor in de zoete sector,

maskerende aroma’s en natuurlijke aroma’s.

De mogelijkheden voor de creatie van aroma’s zijn oneindig. We kunnen namelijk gebruik maken van meer dan 10.000 grondstoffen. Bij het toevoegen, verhogen of verlagen van een component zal dit direct invloed hebben op de smaak en het karakter van het aroma. Daarnaast gebruiken we verschillende technieken om onze aroma’s uniek en speciaal te maken. Wil je hier meer over weten, kijk dan op de Research & Development pagina. Aroma’s kunnen toegepast worden in onder andere de volgende segmenten. 

Dranken -<br />
Non-alcoholisch

Dranken -
Non-alcoholisch

Voor zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken kun je bij ons terecht.
Dranken - Alcoholisch

Dranken - Alcoholisch

Voor zowel alcoholische als niet-alcoholische dranken kun je bij ons terecht.
Eiwit Houdende Producten

Eiwit Houdende Producten

De ontwikkeling van eiwithoudende producten is ook een van onze specialiteiten. Eiwitten aromatiseren en maskeren behoort ook tot de mogelijkheden.
Zuivel Producten

Zuivel Producten

Het ontwikkelen van zuivel producten, zoals bijvoorbeeld gearomatiseerde melk, yoghurt en kwark.
Bakkerij

Bakkerij

Bakkerijproducten zoals cake, koekjes, bonbons en vullingen. Wij ontwikkelen de producten en de smaken voor je.
Snoepgoed

Snoepgoed

Verschillende soorten suikerwerk kunnen we ontwikkelen en aromatiseren, denk bijvoorbeeld aan lollies, zuurtjes en wijngums.
Sauzen & Dressings

Sauzen & Dressings

Onze aroma’s en extracten kunnen in verschillende sauzen en dressings toegepast worden. Ook voor azijn hebben we speciaal ontwikkelde aroma’s.
Functionele voedingsmiddelen

Functionele voedingsmiddelen

Functionele voedingsmiddelen zijn producten die een functie hebben voor het lichaam. Bijvoorbeeld een product voor ouderen met toevoegingen zoals eiwitten en vitamines. Deze voedingsmiddelen kunnen wij aromatiseren en helpen te ontwikkelen.
Smaakmaskering

Smaakmaskering

Sommige ingrediënten hebben een onaangename smaak, maar zijn bijvoorbeeld wel gezond voor je. Om deze ingredienten toch te kunnen gebruiken, ontwikkelen wij aroma’s die ervoor zorgen dat deze onaangename smaken gemaskeerd worden.